Üdvözöljük a blog!

Mint (hatékonyan!- kezdj egészséges diétát. Blog egészséges táplálkozásról, tudományról és gyakorlatról. Az étel az életünk része, így nem csak alapvető tápanyagokat,hanem élvezetet is kell nyújtania. A napi étrendünkben a megfelelő élelmiszerek kiválasztása elengedhetetlen az egészség, az életerő és a kiváló működés biztosításához. A megfelelő táplálkozás lehetővé teszi, hogy tartsa szép haj, körmök, rugalmas test.

Egy megfelelően kiválasztott étrendnek elegendő energiát (kalóriát) és tápanyagot kell biztosítania. Nincs olyan élelmiszer-termék, amely az összes szükséges tápanyagot nagy mennyiségben tartalmazza. Az egészséges étrend fő elve az élelmiszerek széles választéka. Nem csak naponta, hanem egy egyszeri diéta kell változtatni. A megfelelő étrendnek megfelelő mennyiségű makronutrienst kell biztosítania-fehérjét, szénhidrátot és zsírt, valamint nyomelemeket, azaz vitaminokat és ásványi anyagokat.
A szó diéta gyakran jár egy különleges módja az evés folyamatában fogyás vagy betegség. Elfelejtettem, hogy diéta nem több, mint egy meghatározott módja annak, hogy egy menü, különösen az egészséges emberek. Ugyanakkor az elmúlt években számos betegség táplálkozási elveire vonatkozó nézetek jelentős dinamikus változásokon mentek keresztül, aminek eredményeként a diéták nagy egyesítése következett be. Étrend a cukorbetegség elsősorban megfelel az egészséges emberek evés módja. Is, a diéta fogyás, amellett, hogy kalória korlátozás, nem különbözik az úgynevezett egészséges étrend.

Szóval, mik az alapelvei az egészséges étrendnek ?

Az ételnek a lehető legkülönfélébbnek kell lennie. Naponta kell fogyasztani gabonafélék, tejtermékek, magas fehérjetartalmú élelmiszerek (hal, hús), zöldségek és gyümölcsök. A táplálkozás az emberi élet egyik alapvető folyamata, amely a környezetből származó élelmiszer beszerzéséből áll. Étel és ital nélkül a testünk nem működik. Érdemes megjegyezni, hogy a napi élelmiszer egészséges volt, és biztosítja a szervezet számára az összes szükséges összetevőket fontos a megfelelő táplálkozás.

Sok érv szól amellett, hogy egészséges, tudatos, ésszerű étrend, mindannyiunk számára fontos lesz, hogy egy másik. Először is, a saját egészségünk érdekében helyesen kell étkeznünk. Közvetlen hatással vagyunk erre, mert mi döntjük el, mit eszünk. A legtöbb betegség a civilizáció okozta hiánya mozgás, nem megfelelő étrend, “obżeraniem”, valamint a vitamin-és ásványi anyagok hiánya. Az olyan állapotok, mint a cukorbetegség, az atherosclerosis vagy a vitaminhiány, rossz étrendből erednek. Változó étkezési szokások, úgynevezett evés. egészséges élelmiszer, megfelelően kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód olyan tényezők, amelyek lelassíthatják a különböző betegségek kialakulását, vagy megelőzhetik őket. Nem kell túl sokáig várni a hatásokra-amellett, hogy egészségesebb, mi kap több energiát, öröm az élet és a karcsúbb fizikum. Amikor egészséges ételeket fogyasztunk, extra tartósítószerek, zsírok vagy üres kalóriák nélkül, és rendszeresen edzünk, egészségessé és karcsúvá tehetjük az alakunkat. A kiegyensúlyozott, kiváló minőségű élelmiszerek optimális mennyiségben történő szállítása ahhoz a tényhez vezet, hogy nem vagyunk veszélyben a hang, de nem kell aggódnia extra font. Ez is kap az agyunkat, mert az egészséges étrend elősegíti a munkáját, ami jobb koncentrációhoz, nagyobb zsenialitáshoz és kreativitáshoz vezet.

Az ételnek szórakoztatónak kell lennie. 🙂