Reggeli bőrápolási eljárás-gondozás nélkül

Szappan, krémek, krémek, arcvíz, smink -, hogy nem mindent, hogy az arcunk szép és tiszta!

Azonban minden bőrápoló termékek nem csak szükségtelenül drága idővel, ők is megteheti az ellenkezőjét hosszú távon. Rendszeres érintkezést vegyi anyagokkal krémek és Co. megsértheti érzékeny bőrünk természetes védőköpenyét. Ez hajlamos a zsír vagy szárad, lesz durva és pelyhes. Az első impulzus általában továbbra is erősíti a gondozási erőfeszítéseket. Van egy ördögi kör, súlyos esetekben, még periorális dermatitis, az úgynevezett stewardess betegség kialakulhat.

Ha azt szeretné, hogy a bőr a lehetőséget, hogy felépüljön, és önszabályozó, ajánlott, hogy legalább egy ideig fel bőrápoló termékek mindenféle. Mert csak miután kiengeded az egészet, adsz a bőrödnek egy esélyt, hogy regenerálódjon és visszatérjen a természetes egyensúlyába. Valószínűleg újra felismered a tested legnagyobb szervét, és megtanulod, hogyan viselkedik a bőröd a természetes környezetében, ami hiányzik belőle. Ez nem jelenti azt, hogy nem kell semmit sem tenned a bőrödért. A víz elixír már elég ahhoz, hogy tisztítsa meg az egészséges, gyönyörű bőrt, és egyensúlyba hozza-a következő tippek mutatják, hogyan kell csinálni!

Talán egy idő után még képes lesz arra

hogy adja fel a drága kozmetikai termékek a laboratóriumból. Fontos: minden bőr különböző és folyamatosan változik az élet során. Az egyszeri ajánlások néha nehezek. Tehát úgy a következő tippeket, mint egy ösztönző, hogy foglalkozik a bőr. Ez az egyetlen módja, hogy megtudd, miben vagy jó a kozmetikai ipar számtalan ígéretén kívül. 1. A klasszikus szépség alvás tipp, hogy jön nem csak a bőr jól: ügyelve elég alvás! A mindennapi életben a munka és a család között gyakran nehéz magát és a testét megfelelően kezelni a hosszú gyógyulási időszakokhoz. Azonban a túl kevés alvás nem csak csökkenti a mentális és fizikai teljesítményt, hanem befolyásolja a bőr regenerálódási képességét is. Bár minden személynek szüksége van egy másik mennyiségű alvás, ha nem kel ki az ágyból reggel, vagy úgy érzi, fáradt és stresszes a nap folyamán gyakrabban, ajánlatos újragondolni az alvási szintet egyszer. A bőröd is hálás lesz neked.

Tipp: ha nehezen alszik el, vagy nehezen alszik el, próbálja meg a tippeket egy jobb alvás! Intenzív használata bőrápoló termékek többet árt, mint jó a bőr – ezzel 5 természetes ellátás tippek, akkor hozza őket vissza az egyensúlyt. 2. A hollywoodi szépségek sok vizet isznak, amikor a titkáról kérdeznek, például: “sok vizet iszom.”Valójában a folyadékhiány segíti a bőrt égetni, és az egyik fontos feladata, a kiválasztás a szennyező anyagok, már nem lehet megfelelő. Ezért a szakértők ajánlott napi ivás legalább másfél-két liter, hogy kompenzálja a veszteség a víz a szervezetben. A legjobb, hogy forduljon a víz vagy nem édesített gyógynövényteák. Intenzív használata bőrápoló termékek többet árt, mint jó a bőr – ezzel 5 természetes ellátás tippek, akkor hozza őket vissza az egyensúlyt. Ezért a második része a reggeli bőrápolás rutin: rögtön miután felkelt, igyon egy nagy pohár meleg vizet! Éjszaka a test elveszíti a levegőt, a bőr egy liter vizet, és még többet, amit sürgősen fel kell tölteni reggel.

Ivóvíz lehet szokatlan, de segít:

meleg víz jön sokkal gyorsabb, ahol szükség van, mert nem kell hozni a testhőmérsékletre. Érezni lehet, hogy a szerveket teljesen felszívja az élet elixír, ahogy áthalad a testen közvetlenül a felkelés után. A bőr, éjjel kiszáradt, életképes és rugalmasabbá válik. Még mindig a téma a hazai jogorvoslati 3. Kefék helyett exfoliate talán már tudja a post a száraz test kefe, hogy erősítse az immunrendszert. Egy speciális arc ecsettel, akkor is stimulálja a finom bőrt az arcán, megszabadítja a halott bőrt. A bőr jobban vérzik, frissebbnek és puhábbnak tűnik. Intenzív használata bőrápoló termékek többet árt, mint jó a bőr – ezzel 5 természetes ellátás tippek, akkor hozza őket vissza az egyensúlyt. Csak próbálja ki – ez a bőrápoló kezelés nem tart több, mint néhány perc, és hozza vissza a bőrre, amit szintetikus piperecikkek nem tud adni. 4. A hideg víz feléleszti és felfrissíti a bőrirritációt hidegben, ahogy már megfogalmazta hidroterápiát és naturopath Sebastian Kneipp-et. A hideg víz nem csak felébreszti az élet szellemét, de jobb vérkeringést is biztosít.

A bőr feszesebb, a frissebb megjelenés csodálatos hatást

Tehát arc casting is ismert, mint a szépség casting vízterápia szerint a Kneipp. Intenzív használata bőrápoló termékek többet árt, mint jó a bőr – ezzel 5 természetes ellátás tippek, akkor hozza őket vissza az egyensúlyt. A frissítő hatás kiváltásához reggel alaposan öblítse le az arcát hideg vízzel, majd óvatosan szárítsa meg. Ha nincs tiszta víz, mint az egyetlen arckezelés, még mindig nem kell igénybe kozmetikai termékek azonnal. Próbáld meg helyette segítségével növényi olaj, amely megfelel a bőr típusát, mint egy természetes bőr krém, hidratáló, letörölte, mint kis olaj lehető között a kezét, terebélyes, hogy még mindig nedves arc bőre.