Érzékeny bőr-legjobb ellátást tippek

Vigyázni kell. Érzékeny bőr egészségtelen. A helytelen kezelés irritálhatja az embert, a fűszeres étel elpirul tőle, a meleg vagy hideg hőmérséklet pedig egyáltalán nem kedveli profilodhoz. Érintkezik, szintetikus illatok, esszenciális olajok, tartósítószert, valamint más, a bőr irritáló, reagál, pedig a bosszú, a bőrpír, pattanások, négyzet, burns, törzsek, viszket, illetve viszket. Érzékeny bőrt kell kezelni óvatosan-így a kilépési stratégia kimondja: kevesebb több. Ezért kerülnie kell mindent, ami irritálja az érzékeny bőrt. És megfelelő gondozás kell.

Ha még mindig nem biztos benne, hogy a bőr érzékeny, akkor a bőr típusú vizsgálat.

Nyugtató irritált bőr a felső része a napi Szépségápolás, a bőr természetes védőkorlát tartósan meg kell erősíteni. Elvben a bőrt nem szabad túl sok termék összetevőjével terhelni; így van: minél rövidebb az INCI lista (az összetevőket feltüntetve, “a kozmetikai összetevők nemzetközi nómenklatúrája”) egyetlen terméken, annál jobb. Akkor alaposan nézd meg az összetevőket. Kifejezetten érzékeny bőrre tervezett termékek gyakran tartalmaznak nyugtató hatású hatóanyagokat, mint például pantenol, calendula, aloe Vera, Hamamelis, primrose olaj, medvecukorgyökér, kalcium, magnézium vagy cink. Bőr képek, mint a tisztátalan bőr vagy kevert bőr, amelyek kissé érzéketlenebb, mint az érzékeny bőrt kell más gondozás. A legjobb, hogy maradjon érzékeny bőr egy sor termék, amely magában foglalja az összes tisztító termékek, gondozási termékek, Ha ellenőrizte kompatibilitás.

Érzékeny + száraz-bonyolult kombináció: érzékeny bőr gyakran száraz egy időben. Mivel a természetes védőpajzsuk már nem érintetlen, a bőr nedvessége kifelé terelődik, így a szennyeződések könnyebben áthatolhatnak az érzékeny bőrön. Így van a bőrpír, a bőr lesz durva, száraz, pelyhes. A hyaluronsav például olyan hatóanyag, amely hidratálja a bőrt, és nagyon jól tolerálható, mivel a szervezethez tartozó anyag. Adtunk egy arckrémet hialuronic, amely átment a szerkesztői teszt, és elárulta a kedvencek. Hővíz is gyorsan enyhíti irritált bőrt-különösen nyáron egy kellemes frissítőt, ha tárolja a hűtőben.

Sok összetevője kozmetikumok gyakran nem tolerálható érzékeny bőr, mint például a parfüm adalékanyagok vagy az alkohol. De öregedés elleni hatóanyagok, mint például a retinol. Így érzékeny bőrápolás megtagad semmit, amely szükségtelenül törzs vagy irritálja a bőrt; ezek csak kiválasztott puha, nagy tisztaságú összetevőket tartalmaznak. By the way, érzékeny bőr nem ritka: egy kicsit kevesebb, mint 40% – a németek értékelik a bőr érzékeny. Azt is uralja kozmetikumok gyártók: egy sor ellátás a száraz bőr, pelyhes bőr, viszkető bőr célja, hogy erősítse a bőr barrier, enyhíti a bőrpír, és elkerüljék a viszketést.

A tanács-hogyan lehet megtalálni a megfelelő ellátást érzékeny bőr

Figyelj az INCI care listákra. Minél kevesebb Hozzávaló, annál jobb. A kozmetikai recept szerint fel kell sorolni őket a csomagolásra való koncentrálásuk sorrendjében.
Óvakodj a peeling, amely azt akarja, hogy megszabaduljon a bőr babák, úgy dönt, peeling alapján enzim. Azok, akik szeretik, természetesen, akkor próbálja ki ötleteinket a peeling, hogy magad-garantált nélkül mikroplastic.
Különösen nagy igényeket helyeznek el a gyermekgondozási termékek összetevői. Így ezek a termékek is alkalmas érzékeny felnőtt bőr.
Bárki, aki azt akarja, hogy biztonságos választ termékeket, amelyek kifejezetten kijelentette érzékeny bőrt. A termékeknek ízektől, tartósítószerektől és színezékektől mentesnek kell lenniük, és tartózkodniuk kell a peg emulgeálószerektől. Egyes care termékek nem jön ki teljesen biztosíték nélkül. Amennyiben ezek az anyagok szükségesek, azokat a lehető legkevesebb helyen kell tartani.

Akut irritált bőr megnyugtathatja a fekete tea.

Tannint tartalmaz, amely külső alkalmazás során csökkenti a bőr bakteriális támadását, és felgyorsítja a sebgyógyulást. A hideg borítékok jó hűtési hatással is rendelkeznek. Ehhez hagyja a teát tíz percig, majd tegye a hűtőszekrénybe. Ha hideg, borogatást lehet alkalmazni irritált bőrt.
Fényvédő érzékeny bőrre

Az érzékeny bőrűeknek parabens és illatanyag nélküli naptejet kell választaniuk. Mivel ez a fajta bőr gyakran irritálja a kémiai fényvédő szűrők, ásványi fényvédő ideális. Most már olyan jó, hogy a teljesítményük hagyományos kémiai szűrők semmit, shimmer a bőrön is többet tud, mint az első ásványi fényvédő termékek néhány évvel ezelőtt. Ezen kívül, természetesen, minden bőrtípusra: használjon egy gazdag naptejet, majd a krém után kétóránként. Mindig válasszon egy fényvédő magas SPF (lehetőleg LSF 50) vagy fényvédő.

Érzékeny bőr hajlamos a couperose

Vörös vénák, pislákoló keresztül a bőrön, leggyakrabban jelenik meg az arcon, az orr körül. Rosacea-nak hívják. Okai közé tartozik a genetikai hajlam, nap, magas vérnyomás, alkohol vagy eredményeként rozácea. Ez egy gyulladásos bőrbetegség, amelynek kiváltó okai még nem eléggé tisztázott, de sajnos gyakran előfordul (még gyakrabban, mint a neurodermatitis).

Hogy enyhítse az érzékeny bőrt, akkor-nyugodtan naponta -, hogy tömöríti a fekete tea, ami azt is biztosítja, hogyvénák zsugorodik egy kicsit újra. Eközben, sok bőrápoló rozácea. Krémek ón káposzta, vadgesztenye vagy árnika erősíti a kötőszövet az arcon, ezáltal megakadályozza a további terjedését rozácea. Bármi, ami elősegíti a vérkeringést, ezért az arc vörösségét kerülni kell (fűszeres ételek, kávé, tea, alkohol, nikotin, szauna, gőzfürdő, kézmasszázs). Hogy fedezze a bőrpír, vannak termékek zöld pigmentáció (sapkák vagy gondozási krémek). Ezek a krémek az arcon, gyakran a tökéletes bázisok készítésére a bőr smink.